34.9 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    UN GRAV ACCIDENT DE CIRCULAȚIE A AVUT LOC ASTĂZI ÎN TULCEA!

    Un grav accident de circulație a avut loc astăzi in Tulcea! Conform primelor informații, se pare că șoferul a adormit la volan, pierzând controlul mașinii și izbindu-se violent de un copac.

    Echipajele de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea și Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea au răspuns prompt la un accident rutier în localitatea Plopul din județul Tulcea. Un bărbat în vârstă de 36 de ani a rămas încarcerat în urma impactului, dar era conștient în momentul extragerii sale din mașină.

    Pompierii au efectuat operațiuni de tăiere a caroseriei pentru a elibera victima, iar ulterior echipajul medical al SMURD a preluat-o pentru a-i acorda îngrijiri medicale primare.

    Conform primelor informații, se pare că șoferul a adormit la volan, pierzând controlul mașinii și izbindu-se violent de un copac. La fața locului a ajuns și un elicopter SMURD din județul Constanța, pentru a sprijini intervenția și a asigura transportul rapid al victimei la spital.

    (Citește și: ACCIDENT INCREDIBIL ÎN BUCUREȘTI! O MAȘINĂ S-A URCAT PE ALTA!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA