30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    CERCETAT PENAL PENTRU PUNEREA ÎN CIRCULAȚIE DE BANI FALȘI! ESCROCHERIE ÎN CAZINOURI!

    Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, alături de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au investigat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în orașul Scornicești, județul Olt. Acesta este suspectat de comiterea infracțiunilor de punere în circulație de valori străine falsificate și înșelăciune.

    Investigația a descoperit faptul că în luna aprilie, individul în cauză ar fi fost implicat în posesia și punerea în circulație repetată a unor bancnote cu valoare nominală de 200 de euro, presupus a fi contrafăcute, în diverse săli de jocuri electronice din județul Olt.

    În rezultatul acțiunilor întreprinse, au fost confiscate în scopul investigațiilor ulterioare 16 bancnote de 200 de euro și 28 bancnote de 500 de euro, considerate a fi contrafăcute.

    După finalizarea probei, la data de 24 aprilie, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, s-a emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore împotriva tânărului. Acesta a fost transferat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

    La data de 26 aprilie, individul în cauză a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, care a decis impunerea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

    (Citește și: ANPC AVERTIZEAZĂ: ATENȚIE LA MICII ȘI BEREA DE 1 MAI!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA