30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    AUR rămâne fără candidat la Primăria Sectorului 6: ”AUR este o iluzie, dirijată de un Gunoi!”

    Valentin Florea, candidatul AUR pentru Primăria Sectorului 6 și-a dat demisia din partid. Acesta l-a numit ”Gunoi” pe George Simion și i l-a acuzat că a impus pe listele de candidați traseiști de la PSD și PNL.

    ”Discursurile de excepție ale domnului Lavric în Parlamentul României, conduita și capabilitatea lui Claudiu, protestul din 21 Decembrie 2021, sângele tricolor al lui Tănasă, pilonii existenți cu adevărat în rândul membrilor AUR, starea frumoasă de Românie…am zis că nu-i adevărat, că după CDR-ul din 96’ , vine un partid tras de locomotiva sa, care părea că e un om iubitor de Țară, alias Gunoiu’ , să schimbe mentalități, să schimbe România în bine. Iluzii…!” a scris Valentin Florea pe Facebook.

    (Vezi și: CANDIDATUL MOTOCICLIST! CUM A VENIT BURDUJA SĂ ÎȘI DEPUNĂ CANDIDATURA! VIDEO!)

    ”Gunoiul se bagă în liste, totul la AUR este pe impuse. Nu există SG, nu există Vicepresedinți, președinți, nu există nimic, decât Gunoiul. Eu sunt de părere că e suficient cât am muncit pentru acest partid, e suficient cât m-am certat pe la televiziuni pentru un Gunoi. Mă întorc la muncile mele și voi mai accepta să mă implic politic într-un partid serios, cu un lider sănătos la cap. Nu violent cu femeile cum merge vorba în târg, nu cu un tripolar, nu cu un gunoi stradal. Dacă domnul Gunoi crede că va fi vreodată Președintele României, se înșeală amarnic. Doamne-ferește! ( Nu te lasă nici americanii Gunoiule și nu te vor vota nici românii), pentru că nu ai nici anvergură, nici capabilitate. Încă nu reușești să faci diferența între dativ și acuzativ.” a mai scris fostul candidat AUR.

    (Te-ar mai putea interesa și: GEORGE SIMION ESTE ÎN CULMEA FERICIRII! LIDERUL AUR A DEVENIT TATĂ)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA