29.6 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Situație halucinantă in Cluj Napoca! Azi s-a asfaltat, mâine s-a surpat!

    O stradă de pe un deal din Cluj-Napoca, mai precis Strada Uliului, s-a surpat, iar muncitorii au încercat să rezolve rapid situația prin turnarea unui strat de asfalt peste crăpătură, probabil în speranța că vor ascunde problema sub preș. Cu toate acestea, a doua zi, crăpătura s-a extins și mai mult.

    Așa cum se poate observa in pozele atașate articolului, este vorba de un crater adânc de aproximativ jumătate de metru. Acesta a apărut din cauza presiunii exercitate de stratul de asfalt turnat în zilele anterioare.

    Cu toate acestea, problema majoră este faptul că dedesubt se află o conductă de gaz și o conductă de apă, care ar putea ceda în orice moment din cauza presiunii.

    Nu este singurul incident de pe această stradă. Puțin mai jos, asfaltul s-a degradat și a coborât, dar nu într-o măsură atât de gravă încât să fie necesară o intervenție de reparație. Pentru a preveni deteriorarea suplimentară, au fost instalate stâlpișori pentru a descuraja trecerea mașinilor pe acea porțiune.

    Primăria afirmă că se desfășoară studii preliminare, iar apoi vor demara lucrările de reparație

    Iulia Perșa, Purtătoarea de cuvânt a Primăriei Cluj-Napoca, a declarat că au început deja forajele și că se efectuează un studiu geotehnic, urmând ca, ulterior, să fie emisă o autorizație de urgență pentru consolidare.

    (Citește și: DOI BĂRBAȚI DIN JUDEȚUL ILFOV AU FOST IDENTIFICAȚI ȘI REȚINUȚI DE CĂTRE POLIȚIȘTI PENTRU SĂVÂRȘIREA INFRACȚIUNII DE FURT CALIFICAT ÎN FORMĂ CONTINUATĂ )

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA