5.8 C
București
marți, octombrie 22, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Scandal în jurul celui mai nou film al lui Selly! Ce acuze aduc Iorga și Adrian Elicopter!

    Filmul „Buzz House” a fost lansat recent, generând anticipație, dar și controverse. Acuzații serioase au fost aduse unui scenarist, stârnind un scandal în producție. Selly, un actor important, este criticat pentru lipsa de reacție la problemele apărute. Iorga, o influenceriță și actriță în film, este printre cei care aduc acuzații.

    După lansarea filmului lui Selly, un scandal a izbucnit din cauza dezvăluirilor făcute de influencerița Iorga. Ea susține că a fost la un pas de viol de catre cineva din echipa filmului. Conflictul pare să fie rezultatul unui conflict anterior între părți.

    De la ce a pornit scandalul

    Selly, Iorga și Adrian Elicopter de Luptă au fost implicați în primele probleme din jurul filmului Buzz House. Scandalul a izbucnit la petrecerea organizată de ziua iubitei vloggerului Smaranda Știrbu.

    După conflictul din timpul filmărilor pentru Buzz House, relațiile dintre Selly, Iorga și Adrian Elicopter de Luptă s-au deteriorat. Iorga și Adrian s-au „aliat” împotriva lui Selly, provocând o serie de dezvăluiri pe TikTok. Iorga a dezvăluit că a fost aproape abuzată sexual de proprietarul resortului unde echipa era cazată, acuzând că acesta a intrat în camera ei și a încercat să o agreseze.

    „Bătrânul mă trăgea să bem și am zis că nu. A venit la urechea mea și mi-a zis că: „Ție nu îți plac bărbații adevărați, că ție îți plac elicopterele. M-am făcut că nu-l aud (…) Omul ăla a venit peste mine în cameră, patronul, a deschis ușa la cameră ca să mă violeze direct, ca să știți. Dimineața să mă violeze direct și a venit Adrian și l-a luat la bătaie”, a declarat Iorga, pe TikTok.

    Acuzații grave la adresa lui Selly și a echipei

    Adrian Elicopter de Luptă a fost primul care a aflat și a intervenit în situație. Selly, aflând ulterior, nu a luat măsuri, amplificând tensiunile, inclusiv cu unul dintre scenariști. Atât Iorga, cât și Adrian Elicopter de Luptă, afirmă că proprietarul resortului a avut comportament inadecvat, ignorând refuzul Iorgai.

    „Era și o femeie gravidă și tot a avut glume cu ea, a avut glume și cu producătoarea: „Nu te lași și tu în colanți? Să te vedem și noi (…) A doua zi mi-a zis dacă vreau să ne plimbăm cu mașina, după ce termin filmările. I-am zis: „Auziți, nu știu ce părere v-ați făcut despre mine, dar nu e cazul”. Și a spus că nu s-a gândit că sunt prostituată și a zis doar că și-ar dori (n.r. să se plimbe împreună cu mașina lui)”, a mai povestit Iorga, pe TikTok.

    (Te-ar putea interesa și:SCHIMBARE MAJORĂ ÎN DOSARUL MEDICULUI DENTIST ACUZAT DE LOLRELAI DE VIOL.)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA