29.6 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Madrid Open!

    Jucătorul de tenis spaniol Rafael Nadal, în vârstă de 37 de ani și fost lider al clasamentului ATP, ocupând în prezent locul 512, a reușit să se califice joi în runda a doua a turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid.

    Rafael Nadal – Darwin Blanch 6-1, 6-0

    Jucătorul spaniol de tenis a avansat în etapa următoare după ce l-a învins în două seturi, 6-1, 6-0, pe tânărul american de doar 16 ani, Darwin Blanch (clasat pe locul 1028 în ATP), care a primit un wild card.

    La aproape 38 de ani, Rafael Nadal, câștigător a 22 de titluri de Mare Șlem, depune eforturi considerabile pentru a-și recăpăta forma maximă.

    Spaniolul a triumfat după o partidă de o oră și cinci minute împotriva tânărului american. Nadal a reușit doi ași în meciul împotriva lui Blanch, fără să comită vreo dublă greșeală, conform Agerpres.

    La revenirea sa pe teren după o absență de trei luni din cauza problemelor medicale, Nadal a fost eliminat săptămâna trecută în turul secund la Barcelona, un turneu pe care l-a câștigat de douăsprezece ori în trecut.

    În etapa următoare, Rafael Nadal va juca împotriva australianului Alex de Minaur, clasat pe locul 11 în lume și favoritul numărul 10 al turneului.

    (Citește și: MANCHESTER UNITED VREA SĂ AJUNGĂ ÎN TOP!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA