29.6 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    POMPIERII INTERVIN LA UN INCENDIU MAJOR ÎN CLUJ!

    Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au răspuns prompt unui apel de urgență în această dimineață, intervenind pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un autoturism pe Varianta de Ocolire Cluj Est.

    Apelul de urgență a fost recepționat în jurul orei 07:30 dimineața, iar echipajele de intervenție au sosit la fața locului în câteva minute.

    La sosirea pompierilor, aceștia au găsit autoturismul în flăcări, iar proprietarii autoturismului au reușit să se evacueze în siguranță. Eforturile de stingere a incendiului au fost intense, cu pompierii acționând cu două linii de furtun din direcții opuse pentru a controla rapid propagarea flăcărilor.

    În ciuda eforturilor lor, au fost înregistrate daune materiale semnificative, inclusiv la două panouri fonic amplasate pe marginea drumului. Din fericire, nu au fost raportate persoane rănite sau care să solicite consult medical în urma acestui incident.

    Cercetările preliminare indică o defecțiune a instalației electrice a autoturismului drept cauza probabilă a incendiului. Echipajele de intervenție au asigurat zona și au facilitat reluarea circulației în condiții de siguranță pe Varianta de Ocolire Cluj Est.

    (Te-ar putea interesa și:MAȘINĂ ÎN FLĂCĂRI IN MUNICIPIUL ROMAN)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA