30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Mii de oameni s-au călcat în picioare la deschiderea Argeș Mall!

    Mii de oameni s-au călcat în picioare de-a dreptul la deschiderea celui mai nou mall din Pitești. Argeș Mall este cel mai nou centru comercial al cărui proiect valoarează peste 100 de milioane de euro.

    Cu mic cu mare, mii de locuitori din Pitești s-au îngrămădit la deschiderea proiectului de 100 de milioane de euro. Noul mall are o suprafață închiriabilă de 52.000 de mp și peste 2.000 de locuri de parcare. Cu toate acestea, în prima zi de deschidere parcarea a devenit neîncăpătoare pentru clienții mall-ului.

    parcarea mall-ului arges, neicapatoare in prima zi

    Printre magazinele care se află în centrul comercial se află magazinele TEDi, Terranova, AC&Co, Bookcity, Buzz, DAAR, English Home, Fressnapf, Hermosa, Hiperfarmacia Dr Max, : Zara, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Reserved, House, Cropp, Sinsay, Altex, B&B Collection, Cărtureşti, C&A

    (Te-ar putea interesa și: A FOST PROMULGATĂ LEGEA! PRODUCĂTORII SUNT ACUM OBLIGAȚI SĂ OFERE SERVICII DE REPARARE PENTRU ELECTROCASNICE ȘI TELEFOANE, CHIAR ȘI DUPĂ CE GARANȚIA LOR A EXPIRAT)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA