20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Doi bărbați din județul Ilfov au fost identificați și reținuți de către polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată

    Cei doi, în vârstă de 29 și 31 de ani, sunt acuzați că în noaptea de 18 spre 19 mai 2023 au pătruns în curțile a 30 de imobile din comuna Bradu, escaladând gardurile și purtând mănuși și cagule. Prejudiciul total este estimat la aproximativ 5.000 de lei, bunurile fiind sustrase din mai multe autoturisme neasigurate.

    Polițiștii au reușit să îi depisteze pe cei doi în orașul Pantelimon din județul Ilfov, pe baza unui probatoriu complex acumulat în timpul cercetărilor. Aceștia au fost conduși la sediul poliției conform mandatelor de aducere emise împotriva lor.

    După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore pe bază de ordonanță și urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești pentru luarea unei măsuri preventive.

    Investigațiile continuă pentru a stabili întreaga activitate infracțională a celor doi suspecți.

    (Citește și: ÎNȘELĂCIUNE PE INTERNET! PREJUDICIU DE PESTE 100.000 EURO)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA