5.8 C
București
marți, octombrie 22, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Schimbare majoră în dosarul medicului dentist acuzat de Lolrelai de viol.

    Ştefania Costache, cunoscută în lumea mondenă drept Lolrelai fostă concurentă „iUmor” se judecă de câțiva ani cu un medic stomatolog pe care vedeta îl acuză că ar fi drogat-o și violat-o.

    ”Instanța de judecată a admis cererea formulată încă din parchet și a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei și către lipsire de libertate.
    Medicul acuzat riscă acum o pedeapsă cu executare având în vedere că lipsirea de libertate are o pedeapsă de până la 7 ani.” spune avocatul Adrian Cuculis.

    (Te-ar putea interesa și: ELEVUL LUI GURU BIVOLARU, REȚINUT DE PROCURORII DIICOT. MAESTRU SPIRITUAL SAU RACOLATOR SEXUAL?)

    Sursa foto: Instagram.com/ Lolrelai

    Drogată și violată de medicul stomatolog

    „Îl cunoşteam pe acest medic, mă urmărea pe Instagram. M-a invitat la el la clinică. A insistat să ne întâlnim, să-mi vadă dantura. M-a aşteptat în faţa blocului, nu ştiu nici acum de ce am acceptat întâlnirea cu el. Am coborât în pijama, am fost la o pizzerie din vecinătate. Mi-a povestit de fetiţa, de soţia lui. Am stabilit o întâlnire pentru detartraj, a fost ok, cu excepţia faptului că nu avea asistentă. Apoi a insistat să-mi facă un air flow. Mă anunţase să nu mănânc şi să nu vin cu maşina. A început să facă procedura, primul moment care a fost ciudat e că mi-a administrat foarte multă lidocaină. Am ameţit un pic, după care a aplicat un gel anestezic roz, a pus din abundenţă.”

    ”Aveam gust de oţet în gură. În declaraţia de la Poliţie a spus că m-a pus să stau 4 minute cu gelul în gură. Când m-am ridicat de pe scaun nu puteam să stau în picioare. Cabinetul se mişca, calendarul de pe perete venea spre mine. I-am zis că plec singură de acolo. A fost ultimul moment când am fost conştientă. Ultimul meu flash era cu mine lângă policlinică, oamenii mă întrebau dacă să cheme salvarea. Eu vomitam. A venit el şi a zis că sunt cu el. Apoi, m-am trezit dimineaţă la 9 la mine la mine acasă, când colega de apartament mi-a dat un recipient ca să urinez în el”, a povestit Ştefania Costache la momentul respectiv.

    Ce povestea Lolrelai

    „Eu cred, ca și cei de la IML, că ar fi Drogul violului. Eu nu știam nici când a venit Salvarea ce e cu mine și au stat două ore cu mine. Am ajuns la 1 noaptea acasă, prietenele mi-au spus că eram într-o stare deplorabilă, nu puteam să merg, am apucat să le spun că m-a dus la el acasă, că m-a pipăit în zonele intime, mi-a pus mâna pe sâni și ceva despre o pătură maro. El susține că m-a dus la el acasă să-mi dea primul ajutor și că am dormit singură în dormitor” mai spunea atunci Lorlelai.

    (Citește și: CEL MAI CUNOSCUT BMW DE PE TIK TOK, ACCIDENT GRAV!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA