34.9 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    POLIȚIST PRINS DROGAT ÎN TIMPUL PROGRAMULUI!

    Un agent de poliție de la Postul de poliție din orașul Șomcuta Mare a fost descoperit că a consumat substanțe interzise de superiorii săi în timpul serviciului.

    în cursul serii trecute, individul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde i s-au recoltat probe de sânge și de urină. Informațiile disponibile indică faptul că polițistul nu este implicat în activitatea polițienească de mult timp.

    Până în prezent, superiorii săi nu au făcut declarații oficiale cu privire la acest incident, dar surse neoficiale confirmă deschiderea unei anchete interne.

    Ieri seara, în timpul testării cu echipamentul de rutină, au apărut semne care sugerează posibila prezență a substanțelor psihoactive în organismul unui polițist care urma să înceapă serviciul în zona de responsabilitate a orașului Șomcuta Mare, în consecință, s-a decis imediat retragerea acestuia din programul de lucru.

    De asemenea, polițistul a fost escortat la spital pentru recoltarea de probe de sânge, în vederea determinării prezenței substanțelor psihoactive în corpul său.

    Compartimentul de Control Intern desfășoară în continuare activitățile specifice pentru aplicarea măsurilor legale în acest caz.

    (Citește și: DRUM SURPAT CHIAR IN FAȚA SEDIULUI POLIȚIEI! SLANIC PRAHOVA IN ALERTĂ!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA