19.8 C
București
duminică, octombrie 6, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Horoscop 25 aprilie 2024!

    Berbec

    Este momentul ideal pentru a intra pe un făgaș normal pe partea financiară. Aveți multe lucruri de învățat în această perioadă, mai ales cum sa vă gestionați bugetul de acum înainte.

    Taur

    Este momentul ideal să te bucuri de relațiile atât cu partenerul de viață, cât și cu familia sau prietenii. Plănuiești o cină la care să fie prezente toate persoanele importante din viața ta.

    Gemeni

    Este posibil să îți apară ceva noi proiecte la locul de muncă, iar șeful te numește pe tine omul de bază. Este o perioadă stresantă, dar peste care vei trece cu bine.

    Rac

    Ești plin de viață și cu chef de aventură. Plănuiești o escapadă amoroasă sau poate chiar un city break împreună cu persoana iubită.

    Leu

    După o perioadă aglomerată, casa ta strigă disperată după ajutor. Este momentul ideal pentru curățenia de primăvară sau chiar câteva reamenajări.

    Fecioară

    Primești vești de la o rudă îndepărtată sau de la un prieten pe care nu l-ai mai văzut de ceva timp. Discuția cu acesta te pune pe gânduri.

    Balanță

    Deși nu pui mare accent pe partea financiară, astăzi cumpărăturile îți ocupă mare parte din timp. Este posibil să primești câteva cadouri din partea persoanelor dragi.

    Scorpion

    Ești plin de energie, așa că începi să te preocupi de problemele celor din jurul tău pentru a le găsi o posibilă rezolvare. Ai grijă și nu te încărca prea mult sufletește.

    Săgetător

    O durere de cap nu îți dă pace, așa că abia te poți concentra la muncă. Spre seară încerci să te relaxezi în sânul familiei.

    Capricorn

    Relația cu persoana iubită începe să prezinte câteva probleme de care ar fi bine să te ocupi înainte să fie prea târziu.

    Vărsător

    Ai mult de muncă, iar familia nu te susține deloc în alegerea domeniului în care activezi. Este posibil să apară câteva certuri familiare din cauza job-ului.

    Pești

    Ești pe punct de plecare așa că îți faci bagajele. Sunt ultimele zile în care mai vorbești cu cei dragi ție înainte de a face pasul cel mare.

    STIRI RECENTE

    NU RATA