20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    ELEVUL LUI GURU BIVOLARU, REȚINUT DE PROCURORII DIICOT. MAESTRU SPIRITUAL SAU RACOLATOR SEXUAL?

    Elevul lui Guru Bivolaru, împreună cu un grup întreg de sectanți, au fost reținuți de procurorii DIICOT în urma perchezițiilor domiciliare.

    Autoritățile au desfășurat 13 percheziții domiciliare într-un dosar referitor la constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

    (Te-ar putea interesa și: 9 TIPURI DIFERITE DE DROGURI ȘI PESTE 60.000 DE LEI AU FOST GĂSITE ÎN CASA UNUI TÂNAR DE 25 DE ANI!)

    Maestru spiritual sau racolator sexual?

    Eugen Mirtz era prezentat drept maestru spiritual și instructor de yoga. Bărbatul a recrutat opt victime profitând de starea lor de vulnerabilitate sub pretextul unei evoluții spirituale. Ulterior, aceste victime au fost exploatate sexual, fiind obligate să producă și să difuzeze materiale pornografice pe diverse platforme specializate, în beneficiul financiar al grupului infracțional.

    ”Victimele erau găzduite în apartamentele deținute de membrii grupului, care erau amenajate și dotate cu echipamentul necesar pentru activitățile de videochat. De asemenea, membrii grupului au deschis conturi bancare în numele unor societăți comerciale sau persoane fizice autorizate, pentru colectarea sumelor de bani obținute din exploatarea victimelor.

    În plus, investigațiile au relevat faptul că în vara anului 2019, liderul grupului infracțional a întreținut un raport sexual cu una dintre victime, profitând de imposibilitatea acesteia de a-și exprima voința.” se arată în comunicatul DIICOT.

    (Citește și: CINCI PERSOANE REȚINUTE PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC!)

    Prejudiciu de peste 1 milion de euro

    Suma estimată obținută din activitățile infracționale desfășurate de grup se ridică la aproximativ 1,4 milioane euro.

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA