30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Clotilde Armand a fost trimisă în judecată imediat după ce și-a depus candidatura pentru un nou mandat: ”Eu nu negociez cu mafia…”

    La scurt timp după ce și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand a fost trimisă în judecată. ANI o acuză pe Clotilde „s-a numit pe sine” manager într-un proiect cu fonduri europene, poziție care i-a adus câștiguri de 18.720 lei.

    Imediat după ce a aflat că este trimisă în judecată, Clotilde a reacționat într-o postare pe Facebook. ”Un caz penibil, deschis la plângerea lui Dan Tudorache, cu acuzații ridicole, în care au inventat un prejudiciu de 3.000 euro. Un dosar în care Marcel Ciolacu a schimbat 4 procurori până a găsit unul din provincie pe care l-a avansat să mă ancheteze, ca să nu mai zic actualul premier atacă independența Justiției la fiecare apariție publică, iar Alina Gorghiu a ajuns unealta PSD în demolarea Justiției. Abia așteptam ca întregul dosar să ajungă în instanță să demontez toată aceasta făcătură.” a scris primarul USR.

    Trimisă în judecată după ce și-a depus candidatura

    Clotilde nu a ezitat să facă declarații care au luat prin surprindere pe toată lumea, la conferința de presă susținută după depunerea candidaturii.

    ”Vă așteptați să stau neclintită față de linșajele plătite, față de mizeriile pe care le faceți împotriva cetățenilor Sectorului1. Puteți să urlați, să vă legați cu lanțuri, să îl puneți pe Iohannis candidat la Sectorul 1. Aici nu mai puteți fura. aici învingem corupția!
    PSD și PNL nu va mai avea majoritate în consiliul local.
    eu nu negociez cu mafia sau susținătorii acesteia. Suntem aici și mergem mai departe. O să am încă un mesaj pentru Ciolacu: Marcele, privește-ne pe noi! noi suntem cei care te vom trimite înapoi la covrigărie!” a declarat Clotilde Armand.

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA