29.8 C
București
luni, iulie 1, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Captură impresionantă a procurorilor DIICOT! Peste 10 kilograme de canabis!

    Doi tineri au fost arestați pentru 30 de zile după ce procurorii DIICOT au efectuat percheziții domiciliare și au descoperit peste 10 kilograme de cannabis.

    Unul dintre tinerii reținuți și-a creat un adevărat laborator de cultură de canabis. ”În urma perchezițiilor domiciliare efectuate la locuințele acestora au fost identificate și ridicate o cultură indoor formată din 12 plante de canabis, în diferite stadii de dezvoltare, cu o masă netă verde de 10,1 kilograme, peste 1 kilogram de canabis, diferite cantități de cocaină și de rezină de canabis, aparatură în stare de funcționare și diverse substanțe destinate întreținerii culturii de canabis, cântare electronice, mai multe obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.” se arată în comunicatul DIICOT.

    (Te-ar putea interesa și: 9 TIPURI DIFERITE DE DROGURI ȘI PESTE 60.000 DE LEI AU FOST GĂSITE ÎN CASA UNUI TÂNAR DE 25 DE ANI!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]


    STIRI RECENTE

    NU RATA