34.9 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Un bărbat din Sibiu și-a distrus brățara de monitorizare după ce și-a amenințat cu moarte soția și copiii!

    Un bărbat din județul Sibiu este cercetat penal după ce și-a distrus brățara de monitorizare. Dispozitivul i-a fost montat după ce în urmă cu trei săptămâni soția acestuia a sunat la 112 și a raportat că soțul ei o amenință și că este violent cu ea și cu cei trei copii.

    Distrugere a brățării electronice de monitorizare

    Pe 23 aprilie, în jurul orei 14:00, în Dispeceratul SIME Sibiu a fost declanșată o alertă cu privire la distrugerea brățării electronice purtate de bărbatul în cauză, ultima localizare fiind înregistrată în localitatea Chitila, județul Ilfov.

    De asemenea, la scurt timp după declanșarea alertei, soția bărbatului a informat că a fost contactată telefonic de acesta și amenințată cu acte de violență.

    Bărbatul a fost dat în urmarire generală

    Imediat, la nivelul I.P.J. Sibiu au fost luate măsuri pentru a asigura protecția victimelor, iar la nivel național s-a inițiat procedura de urmărire și depistare a bărbatului.

    În rezultatul acțiunilor desfășurate, pe 23 aprilie, în jurul orei 23:45, polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Șelimbăr l-au localizat pe individ în localitatea Bungard. Acesta a fost condus la sediul subunității pentru audieri.

    În prezent, investigațiile continuă în cadrul unui dosar penal care privește presupusa săvârșire a mai multor infracțiuni, inclusiv încălcarea ordinului de protecție care interzice orice formă de contact, inclusiv telefonic sau prin corespondență, cu victima, încălcarea obligației de a purta permanent un sistem electronic de supraveghere și distrugerea acestui sistem de monitorizare electronic.

    Bărbatul în vârstă de 45 de ani, implicat în incident, a fost identificat la locul incidentului.

    Pe data de 1 aprilie, în jurul orei 20:00, polițiștii din Șelimbăr, județul Sibiu, au fost chemați să intervină în satul Bungard, după ce o femeie a raportat că soțul ei o amenință, împreună cu cei trei copii minori, cu acte de violență. În urma evaluării riscurilor la care erau expuși femeia și cei trei copii, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu. Printre condițiile impuse bărbatului se numără și aceea de a păstra o distanță minimă de 50 de metri față de femeie și copii.

    Datorită comportamentului agitat al bărbatului, acesta a fost transferat ulterior la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale specializate.

    Poliția a deschis un dosar de cercetare penală

    În paralel, la Secția de Poliție Rurală Șelimbăr, a fost inițiat un dosar de cercetare penală privind presupusa comitere a infracțiunii de violență în familie.

    Judecătoria Sibiu a emis un ordin de protecție

    În data de 4 aprilie, Judecătoria Sibiu a emis un ordin de protecție împotriva bărbatului, valabil timp de 12 luni. În plus față de alte obligații, instanța a decis ca, pe parcursul întregii perioade, bărbatul să fie supus monitorizării prin sistem electronic de supraveghere.

    (Citește și: ALERTĂ TRAFIC: SURPARE PE DN 74A ÎN ALBA DIN CAUZA PLOILOR TORENȚIALE – SEGMENT DE 100 DE METRI AFECTAT)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA