30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Reținut de polițisti pentru furt calificat!

    Polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au fost sesizați de către o persoană că, în noaptea de 21 spre 22 aprilie, persoane necunoscute au pătruns fără drept într-o anexă a locuinței sale, de unde au sustras mai multe componente ale unui cazan pentru fabricat băuturi alcoolice.

    În urma cercetărilor, polițiștii au identificat un bărbat de 43 de ani, din aceeași localitate, care a fost depistat și condus la sediul poliției, pentru audieri.

    Poliția a intocmit dosar penal

    În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung. În urma activităților desfășurate, a fost recuperată cantitatea de cupru rezultată din deteriorarea elementelor sustrase.

    În seara zilei de 23 aprilie, după administrarea probatoriului, bărbatul de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de 24 aprilie, cel în cauză să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

    (Citește și: UN BĂRBAT DIN SIBIU ȘI-A DISTRUS BRĂȚARA DE MONITORIZARE DUPĂ CE ȘI-A AMENINȚAT CU MOARTE SOȚIA ȘI COPIII!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA