34.9 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Grupurile de hackeri din Coreea de Nord vizează subcontractorii din industria de apărare din Coreea de Sud

    Agenția Nationala de Poliție din Coreea de Sud a emis astăzi un avertisment urgent cu privire la grupurile de hackeri nord-coreeni care vizează companiile din industria de apărare pentru a fura informații tehnice valoroase.

    Poliția a descoperit mai multe cazuri de spargeri de succes la companii de apărare din Coreea de Sud, care au implicat grupuri de hackeri Lazarus, andariel și Kimsuky, toate făcând parte din aparatul de hacking nord-coreean

    Forțele de poliție au identificat mai multe incidente de spargeri reușite la companii de apărare din Coreea de Sud, care au fost realizate de grupuri de hackeri precum Lazarus, Andariel și Kimsuky, toate aceste grupuri fiind asociate cu activitatea de hacking din Coreea de Nord.

    Conform raportului, atacatorii au compromis securitatea organizațiilor prin exploatarea vulnerabilităților din mediul acestora sau ale subcontractorilor lor, introducând viruși malware care ar putea spiona datele acestora.

    Conform raportului poliției, au fost evidențiate trei incidente, fiecare implicând una dintre grupările de hackeri menționate, care au folosit diverse metode de atac pentru a viza furtul tehnologiei de apărare.

    (Citește și: ARGENTINA ZGUDUITĂ DE PROTESTE! PROBLEME MAJORE LA NIVEL DE INVĂȚĂMÂNT!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA