30.6 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Alertă Trafic: Surpare pe DN 74A în Alba din Cauza Ploilor Torențiale – Segment de 100 de metri afectat

    Un segment de 100 de metri de pe drumul național DN 74A, care leagă localitățile Abrud și Boncești din județul Alba, s-a prăbușit în urma ploilor torențiale din ultimele ore.

    Incidentul a avut loc în zona localității Cărpiniș, pe sensul de mers către Abrud. Traficul rutier a fost deviat pe celălalt sens al drumului și se desfășoară alternativ, fiind dirijat prin semafoare. Autoritățile au impus restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa maxim autorizată mai mare de 7,5 tone.

    Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a comunicat că, din cauza ploilor abundente din ultimele ore, pe drumul național DN 74A, tronsonul situat în localitatea Cărpiniș, județul Alba, a suferit surparea carosabilului pe aproximativ 100 de metri, pe direcția de mers către Abrud. Circulația rutieră este deviată alternativ pe celălalt sens al drumului, cu ajutorul semafoarelor, iar autovehiculele cu masa maxim autorizată mai mare de 7,5 tone sunt restricționate în trafic.

    (Citește și: SHEIN ȘI TEMU VERIFICATE DE ANPC! )

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA