34.9 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Vremea rămâne în continuare ploioasă! Meteorologii au emis un nou cod galben!

    Se menține vremea de toamnă în România! Ploile vor cuprinde toată țara! Meteorologii ANM au emis un nou cod galben de ploi și intensificări ale vântului!

    Aria ploilor se va extinde dinspre regiunile sudice și va cuprinde treptat toată țara. Vor fi mai ales averse, izolat însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apă vor fi în general de 15…20 l/mp. La altitudini mari la
    munte vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea zonelor, cu viteze în general între 45 și 55 km/h, iar în zona montană înaltă rafalele vor depăși 70…80 km/h.
    Miercuri vântul va mai avea intensificări temporare în vest și nord-vest și pe arii restrânse în rest, cu viteze în general între 45 și 55 km/h au transmis meteorologii.

    ANM a emis un nou cod galben de ploi

    În intervalul menționat în Munții Banatului, Carpații Meridionali și de Curbură și în zona de deal a Olteniei va ploua, iar la altitudini mari vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Cantitățile de apă vor fi de 25…35 l/mp și izolat de peste 45…50 l/mp. Temporar vântul va avea intensificări pe creste, cu rafale de 90…100 km/h, se arată în atenționarea emisă de ANM.

    Cum va fi vremea în București

    Vremea va fi închisă și temporar va ploua slab, mai ales sub formă de aversă (cantități de apă în jurul a 10 l/mp). Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare (viteze de 40…50 km/h). Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA