30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Cîrstoiu s-a retras! Coaliția a făcut anunțul!

    După mai bine de o săptămână și o ședință de aproape 15 ore ore care au pus sub semnul întrebării candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Bucureștiul are într-un final răspunsul.


    Cătălin Cîrstoiu a fost retras de la candidatura la Primăria Capitalei. Coaliția a decis să meargă cu candidaturi separate, respectiv Gabriela Firea din partea PSD și Sebastian Burduja din partea PNL, pentru a maximiza electoratele celor doua partide.

    Tot în ședința de luni s-ar fi prezentat și opțiunea ca în cazul retrageriii lui Cîrstoiu, coaliția să îl susțină pe Piedone, dar se pare ca acestă opțiune nu a fost deloc pe placul PNL.

    (Te-ar putea interesa și:CONFERINȚA LUI CÎRSTOIU MOTIV DE DISTRACȚIE PE INTERNET! CE AU SPUS VLAD VOICULESCU ȘI CLOTILDE ARMAND!)

    Ședința coaliției a început luni, 22 aprilie, aproape de ora 11:00, iar Cătălin Cîrstoiu a ajuns abia la ora 18:00 după mai bine de 5 ore de discuții aprinse.

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA