29.8 C
București
luni, iulie 1, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Cât costă masa de Paște în 2024! AVMNews a făcut calculele!

    Cu aproape două săptămâni înainte de cea mai importantă sărbătoare pentru credicioși, prețurile de la raft sunt inimaginabile. AVMNews a făcut calculele cu cât costă masa de Paște pentru bucureșteni.

    Românii au început deja să facă cumpărături pentru masa tradițională de paste, iar rafturile magazinelor s-au umplut deja cu produse de sezon.

    Ouă încondeiate, friptură de miel,pască, salată boeuf, cozonac, toate acestea sunt din ce în ce mai scumpe. Un kg de pastamă de miel a ajuns să coste 70 de lei kilogramul.

    (Te-ar putea interesa și: ROMÂNIA PE PRIMUL LOC LA INFLAȚIE! O RATĂ DE 3 ORI MAI MARE DECÂT MEDIA EUROPEANĂ.)

    Cât costă un kilogram de carne în București

    Dacă în anii trecuți cei mai mulți își cumpărau jumătate de miel sau bucăți mari, acum abia își pot permite o bucată. La vederea acestor prețuri, cumpărătorii aleg de cele mai multe ori să renunțe la carnea de miel și să o înlocuiască cu cea de vită, porc sau de pui. Însă nici prețurile la celelalte tipuri de carne nu sunt mai scăzute. Un kilogram de carne de vită costă între 40 și 50 de lei, un kilogram de carne de porc costă 35 de lei, în timp ce un kilogram de pui este aproape 25 de lei.

    Pasca, produsul nelipsit de pe masa de Paște a românilor, este și el din ce în ce mai scump. Gospodinele care preferă să îl gătească singure scot din buzunar între 25 și 65 de lei pentru un kilogram de telemea de vacă și 45 de lei pentru un kilogram de nucă.

    (Citește și: SCUMPIRI PE BANDĂ RULANTĂ ÎNAINTE DE PAȘTE! CÂT A AJUNS SĂ COSTE UN LITRU DE CARBURANT!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA