10.3 C
București
marți, octombrie 22, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Liviu Dragnea se reprofilează! Vrea să dea lovitura în afaceri!

    După ce a ieșit din închisoare, Liviu Dragnea a tot căutat noi domenii în care să se reprofileze. Fostul lider PSD și-a deschis o nouă afacere.

    De când a ieșit din închisoare, Liviu Dragnea și-a încercat norocul ba cu bucătăria, bas cu vloggingul culinar, ba cu afaceri în diferite domenii. Conform Economedia, fostul șef PSD și-a deschis o nouă afacere în domeniul comerţului cu ridicata de material lemnos, de construcţii şi echipamente sanitare, LND Trading SRL. Se pare că această companie, în care Liviu Dragnea deține 90% din acțiuni ar fi fost înființată la începutul lunii martie 2024, restul de 10% aparținând partenerului său, Turcu Cristian Alin.

    Afacerile lui Liviu Dragnea

    La finalul anului trecut, fostul șef al Camerei Deputaților a mai înregistrat o societate în care deține 30% din părțile sociale și care are ca activitate producția de energie electrică. Tot în 2023 și copiii lui Liviu Dragnea au intrat în afacerile cu energie electrică și au deschis o firmă cu sediul în Teleorman.

    *Te-ar putea interesa și: PREȘEDINTELE KLAUS IOHANNIS INCEPE ASTĂZI TURUL IN COREEA DE SUD! )

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA