30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    INCENDIU VIOLENT IN BRĂILA! APARTAMENT CUPRINS DE FLĂCĂRI!

    Un incendiu violent a avut loc in Brăila! Un apartament situat la etajul doi al unui bloc a fost cuprins de flăcări. Două persoane găsite in stare de inconstiență.

    Incendiul a fost anunțat la 112 de către un locatar al blocului, care a anunțat faptul că un apartament de la etajul 2 al unui bloc de pe strada Octav Doicescu, municipul Brăila, a luat foc.

    Deplasați la fața locului, pompierii brăileni au intervenit cu două autospeciale de stingere a incendiului, o ambulanță SMURD si o autospecială de intervenție si salvare la înălțime.

    Toți locatarii blocului au fost evacuați. În apartamentul cuprins de flăcări au fost găsite două persoane inconștiente. Acestea au fost evacuate din apartament si predate ambulanței SAJ si SMURD. 

    „Cele două victime în stare inconstientă au fost preluate de echipaje SAJ si SMURD și se execută manevre de resuscitare. Fumul de pe casa scarii a fost evacuat. Se lucrează pentru localizarea si lichidarea incendiului”, a transmis ISU Brăila.

    Știre in curs de actualizare

    (Citește și: ZIUA PĂMÂNTULUI 2024! ”PLANETA VS PLASTIC” TEMA DE ANUL ACESTA.)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA