10.3 C
București
marți, octombrie 22, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Andreea Sasu și Philipp Plein au dezvăluit sexul bebelușului. Ce nume va purta acesta.

    Andreea Sasu și Philipp Plein au dezvăluit sexul bebelușului. În doar câteva luni cei vor deveni părinți, iar cum frumoasa româncă va deveni pentru prima dată mămică, fericiții părinți au organizat un ”gender reveal” de poveste.

    Sute de buchete de flori, un cadru de vis și un băiețel pe drum. Andreea este cea care îl va face pe Philipp Plein tată pentru a patra oară. Înconjurați de zeci de prieteni, cei doi au organizat petrecerea de gender reveal la casa milionarului.

    Ce nume va purta băiețelul

    Cunoscut pentru alegerile sale excentrice în materie de nume, Philipp Plein pare că și de această dată a ales un nume la fel de special pentru băiețelul său. Conform apropiaților celor doi micuțul va purta numele ”Hurricane”.

    sursa foto: Instagram.com/ Andreea Sasu

    În urmă cu aproape o lună, Philipp Plein își anunța pe instagram despărițirea de Lucia Bartoli, fosta iubită cu care are și doi copii, iar la scurt timp Andreea Sasu anunța că este însărcinată. Cei doi au rămas în continuare buni prieteni și petrec sărbătorile împreună. Andreea și Philipp Plein s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani și au mai avut o relație de câteva luni, dar la momentul respectiv cei doi s-au despărțit din cauza infidelității designerului.

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA