30.6 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    UN ȘOFER BĂUT A LOVIT 3 AUTOTURISME IN OTOPENI!

    Totul s-a intâmplat in Otopeni, Ilfov, unde un şofer băut a lovit alte 3 autoturisme parcate, fiind proiectat cu autoturismul în gardul unei case. Potrivit autorităţilor, conducătorul auto are 29 de ani şi este cetăţean german.

    La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Otopeni, iar din primele verificări au identificat un bărbat, cetățean german, în vârstă de 29 de ani, care ar fi condus un autoturism pe strada Polonă, din direcția DN1 către Otopeni. La un moment dat, autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu trei vehicule parcate și cu gardul unui imobil de pe strada Polonă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice. Polițiștii rutieri din Otopeni au deschis dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice, au declarat autoritățiile.

    (Citește și: Cel mai cunoscut BMW de pe Tik Tok, accident grav!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA