5.8 C
București
marți, octombrie 22, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    PETRU CIOBANU, CONCURENTUL CARE A INPĂRȚIT IN DOUĂ JURIUL ,, ROMÂNII AU TALENT,,

    Petru Ciobanu a făcut o alegere curajoasă când a interpretat o arie din opera „Paiațe” de ,,Ruggero Leoncavallo,, în cadrul emisiunii „Românii au talent” . Deși prezentat inițial ca șofer de tir, povestea sa de viață este mult mai complexă și interesantă. Este remarcabil cum oamenii pot aduce artă și bucurie în viețile lor, chiar și în contextul unor ocupații aparent obișnuite. Asemenea momente subliniază diversitatea și talentul din lumea noastră și ne reamintesc că pasiunea și curajul pot fi descoperite în cele mai neașteptate situații.

    Conform informațiilor oferite de Pro TV, interesul lui Petru Ciobanu pentru muzică și-a făcut simțită prezența încă din perioada liceală. Acesta a fost influențat în mod deosebit de mama sa, o soprană talentată, care, deși nu și-a urmat pasiunea ca profesie, a transmis dragostea pentru muzică în familie. În decursul anilor, Petru și-a diversificat cunoștințele muzicale, explorând diferite genuri, și astăzi este recunoscut pentru abilitatea sa de a interpreta opere complexe în calitate de tenor. Înainte de a se consacra complet muzicii, a avut diverse ocupații, inclusiv cea de șofer de tir și instructor auto. De asemenea, a fost implicat și în educație, predând religie în orașul său natal, Tecuci. Cu toate acestea, a hotărât să-și urmeze pasiunea pentru muzică și s-a înscris la cursuri de canto în Galați. Debutul său în lumea interpretativă a avut loc anul trecut, când a susținut un recital în Tecuci, prezentând trei piese în fața publicului.

    Interpretarea lui Petru Ciobanu a generat opinii împărțite printre membrii juriului.

    „Petru, momentele astea pe mine mă fac să fiu extrem-extrem de fericită și să mă simt atât de norocoasă că suntem aici la cea mai urmărită şi mai iubită emisiune din România! Oricum, ceea ce ai cântat tu nu este comercial, dar este tare plăcut la ascultare! Așa că o să mă leg de ceea ce caut eu, de fapt, în această competiție: în primul rând, talentul!”, a spus Andra.

    Andi Moisescu a fost, însă, critic: „Este o graniță subțire întrucât genul nu este unul ușor de abordat pentru nimeni. Este evident că ai nevoie de niște abilități cu totul aparte ca să poți reuși în acest gen, ca să poți să emoționezi cu adevărat pentru că la operă nu poți să emoționezi așa și așa”.

    Petru, într-adevăr cred că eşti într-o căutare, dar zona asta trebuie să o laşi repede. Pentru mine, momentul tău a fost… cum să spun eu? Ştii durerea aceea când te loveşti cu degetul mic în tăblia de la pat? Vine şi e puternică, dar trece repede. Aşa de tare m-am bucurat când te-ai oprit!”, a afirmat Bobonete.

    Voturile au fost împărţite. Andi Moisescu şi Mihai Bobonete au spus „NU”, în vreme ce Andra şi Dragoş Bucur au oferit câte un „DA”. Cu toate acestea, din păcate, Petru Ciobanu nu s-a calificat în etapa următoare

    (Citește și: Dimitri Vegas, din nou în România. Artistul a concertat la Cluj)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA