30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Piedone și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei

    Cristian Popescu Piedone și-a depus vineri, candidatura pentru Primăria Capitalei. Primarul Sectorului 5 nu a ezitat să vorbească și despre controversata candidatură a lui Cătălin Cîrstoiu și a lui Robert Negoiță.

    Candidatul PUSL a declarat că nu își dorește susținerea coaliției sau a unor partide mari, dar nu ar spune nu pentru o colaborare la alegerile din toamnă. De asemenea, Cristian Popescu Piedone a vorbit și despre declarația făcută de Robert Negoiță și faptul că este dispus să fie candidatul coaliției pentru Primăria Capitalei.

    (Te-ar putea interesa și: SILVESTRU ȘOȘOACĂ CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE. )

    ”Domnul Robert Negoiţă este membru PSD de 3 zile, nu poți sa vii după 3 zile să ceri dreptul la tronul pe care alţii l-au râvnit şi nu au fost nominalizați. Domnul Robert Negoiță probabil că în afara de cei 42 de lei de care a zis ca mănâncă pe zi probabil a mâncat de un milion și a avut tulburari gastrice şi probabil a avut o problemă făcând acea declarație. ” a spus Piedone.

    Întrebat de Daniel Băluță, primarul sectorului 5 a declarat că acest subiect este unul închis pentru el.

    ”Daniel Băluță, dacă vă interesează, la această oră își depune candidatura pentru primar al sectorului 4 , deci s-a închis candidatura domnului Băluță pentru Capitală. ” a mai declarat candidatul PUSL.

    (Vezi și: DANIEL BĂLUȚĂ ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU PRIMĂRIA SECTORULUI 4! )

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA