29.6 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Dimitri Vegas, din nou în România. Artistul a concertat la Cluj

    Aproape 10 000 de tineri petrecăreți au venit să îl vadă pe Dimitri Vegas și să se distreze până dimineață pe atmosfera de festival crată de organizatorii petrecerii.

    Sala polivalentă din Cluj a fost neîncăpătoare, fanii au dansat chiar și în tribune. Showul a debutat cu prestația DJ-ului Clujean Toni Maier, iar mai apoi Mattn, soția lui Dimitri Vegas a pregătit publicul pentru artistul mult așteptat. Fanii au fost în extaz la ascultarea mixurilor artisului îndrăgit de o lume întreagă.

    Donatorii de sânge au avut acces gratuit

    Primele 200 de persoane care au donat sânge, au primit o invitație gratuită din partea organizatorilor.

    „Sunt doar 200 de invitații, astfel că ordinea este primul venit, priumul servit. Doritorii care au vrut să petreacă alături de unul dintre cei mai îndrăgiți DJ ai lumii s-au ingrămadit la Centrul Regional de Transfuzie din Cluj-Napoca pentru a dona sange. Procedura a fost una simpla. Au donat sange, au pozat adeverința primită, și au trimis o poza a acesteia pe una din paginile de socializare ale organizatorului, Heart Society, intr-un mesaj privat.

    Un eveniment de succes

    Evenimentul de la BT Arena are loc în contextul celebrării a 3 ani de Heart Society, timp în care au avut loc cele mai tari petreceri, iar organizatorii au reușit să crească nivelul cu fiecare party ajungând să aducă la Cluj artiști consacrați și cei mai mari DJ ai lumii.

    Alături de Dimitri Vegas au urcat şi alţi artişti naţionali şi internaţionali precum Stan Adrian, Toni Maier, MC Rosso, Mattn, MC Shuthy şi Antonia.

    La finalul showului, Dimitri Vegas a declarat ,,Mă simt foarte bine să mă întorc in Cluj, a trecut ceva timp, dar energia fanilor este una incredibilă ca de fiecare dată”

    (Citește și: CAMPANIA ”DETECTOR PENTRU VIAȚĂ” A AJUNS ȘI ÎN JUDEȚUL NEAMȚ)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA