30.6 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Accident grav în Galați! Un autobuz a lovit trei femei pe trecerea de pietoni!

    Un accident grav s-a petrecut în urmă cu puțin timp în Galați, acolo unde un autobuz a lovit în plin trei femei care traversau strada regulamentar, pe trecerea de pietoni.

    ”La data de 20 aprilie 2024, la ora 10:56, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost apelat. Prin apelul la 112, s-ansesizat că pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Galați, ar fi avut loc un accident rutier. în urma acestuia 3 persoane au fost rănite.

    Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, în timp ce conducea un autobuz ce aparține societății locale de transport public, având direcția de deplasare dinspre strada Aurel Vlaicu către strada Siderurgiștilor, când a ajuns la intersecția cu strada Tecuci, ar fi surprins și accidentat trei femei, cu vârstele de 54, 55 și 67 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere pe marcajul pietonal semaforizat”, se arată în comunicatul autorităților.

    (Citește și: PERSOANE CERCETATE PENTRU TRAFIC DE DROGURI, PRINSE ÎN FLAGRANT! )

    Doar una dintre victime a fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate. Celelalte două femei s-au alesdoar cu o sperietură. În momentul producerii accidentului, în autobuz se aflau aproape 40 de persoane dar care se află în afara oricărui pericol.

    ”La testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto rezultatul a fost negativ, iar în cauză polițiștii vor întocmi un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.” au mai transmis autoritățile.

    (Te-ar putea interesa și: ACCIDENT MORTAL PE D.N. 79 )

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA