34.9 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Scandal la priveghiul lui Costel Corduneanu!

    Joi seara a fost ultima noapte când lumea a putut să își ia rămas bun de la șeful clanului Corduneanu. Cu toate acestea, s-a iscant și un scandal la priveghiul lui Costel Corduneanu! Nelson Mondialul a fost protagonistul scandalului.

    Printre numele care au venit să îi aducă un ultim omagiu lui Costel Corduneanu s-a numărat și Nelson Mondialul. Acesta a fost imediat luat la rost de fanii lui Nicolae Guță, în urma scandalului pe care acesta l-a avut cu manelistul în urmă cu doar câteva săptămâni. La acel moment, Nelson Mondialul a sunat la poliție și la ANAF pentru a-l denunța pe celebrul manelist pentru că primea donații în valoare de zeci de mii de euro pe un live pe Tik Tok.

    (Te-ar putea interesa și: TZANCĂ URAGANU, ȘTEFAN ȘI NARCIS DE LA BĂRBULEȘTI AU CÂNTAT LA PRIVEGHIUL LUI COSTEL CORDUNEANU!)

    Cu toate acestea, discuțiile dintre fanii lui Guță și Nelson Mondialul s-au stins rapid și toată lumea a continuat să păstreze liniștea în memoria lui Costel Corduneanu.

    Înmormântarea va avea loc în doar câteva ore, iar AVMNews.ro vă va ține la curent cu cele mai noi informații și imagini de la eveniment.

    (Vezi și: NOI IMAGINI DE LA PRIVEGHIUL LUI COSTEL CORDUNEANU!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA