30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Alertă de gradul 0 la Timișoara. Un avion a aterizat de urgență!

    Este alertă de gradul 0 pe aeroportul Traian Vuia din Timișoara. Un avion a aterizat de urgență după ce pilotul a fost informat că la bordul avionului se află o bombă.

    Update 19.04.2024 – 11:00

    Alarma a fost dată de un cetățean polonez care nu a reușit să ajungă la timp pentru îmbarcare și care prin urmare a pierdut avionul. Bărbatul a pus mâna pe telefon și a sunat la aeroportul pe care se afla, și a anunțat că la bordul avionului se află o bombă. Acesta spera ca în urma apelului aeronava să revină pe aeroportul din Polonia pentru a se putea imbarca si el

    Update 19.04.2024 – 10:20

    S-au încheiat verificările de pe Aeroportul Traian Vuia din Timișoara asupra avionului care a aterizat de urgență seara trecută. Mai multe echipaje de poliție, pirotehniști și Brigada Antitero au inspectat avionul, iar verificările au stabilit că alarma cu bombă a fost falsă.

    Update 1:00

    Din primele informații se pare că avionul ar fi înregistrat în România, dar operează pentru o companie privată din Polonia. În timp se afla deasupra Serbiei, pilotul de origine română a fost anunțat de turnul de control că la bordul avionului pe care îl pilotează s-a înregistrat o amenințare cu bombă. În cel mai scurt timp, pilotul a revenit în spațiul aerian românesc unde a cerut permisiunea să aterizeze de urgență pe cel mai apropiat aeroport, la Timișoara. La două minute după miezul nopții avionul a aterizat iar pasagerii au fost evacuați imediat.

    Update: 00:45

    Pasagerii sunt evacuați din aeronavă, iar perimetriul este împrejmuit.

    Aeronava cu 128 de pasageri a plecat din Vroclav cu destinația Hurgada, Egipt. Mai multe echipaje de pompieri și antitero s-au deplasat la fața locului.


    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA