30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Tzancă Uraganu, Ștefan și Narcis de la Bărbulești au cântat la priveghiul lui Costel Corduneanu!

    Sute de oameni au participat miercuri seara la priveghiul lui Costel Corduneanu! Tzancă Uraganu, Ștefan și Narcis de la Bărbulești au cântat la priveghi până în zori.

    Au curs dedicații pe bandă rulantă de la fratele lui Costel Corduneanu atât pentru mama acestuia, cât și pentru văduva Grațiela. Sute de persoane au venit să își ia rămas bun de la fostul campion la lupte cu coroane imense de flori.

    (Citește și: NOI IMAGINI DE LA PRIVEGHIUL LUI COSTEL CORDUNEANU!)

    Autoritățile au declarat cod roșu la Iași

    Sala restauntantului ”La Castel” de la marginea orașului Iași a fost împânzită cu coroane și sute de buchete de flori albe. Pe ecranele din sală au rulat constant poze cu regretatul ”Șef al Moldovei” și familia acestuia. Printre cei care au venit să își exprime regretul față de Costel Corduneanu au fost prezenți și cei mai temuți lideri ai clanurilor interlope din România. Autoritățile au declarat cod roșu de aleră la Iași și sunt pregătite să intervină în orice moment în situația în care evenimentul va degenera.

    Dispută pe onorurile militare

    A fost mare vâlvă și pe onorurile militare cu care se presupunea că va fi înmormântat Costel Corduneanu. Deși familia fostului campion a declarat că acesta va fi înmormântat cu onoruri militare și familia a depus o cerere în acest fel, autoritățile au anunțat că nu vor avea loc aceste onoruri.

    Costel Corduneanu si Nuțu Cămătaru
    Costel Corduneanu si Nuțu Cămătaru

    (Te-ar putea interesa și: PRIVEGHIUL LUI COSTEL CORDUNEANU, SUPRAVEGHEAT DE ZECI DE POLIȚIȘTI!)

    Înmormântarea va avea loc vineri la Cimitirul Eternitatea, iar locul de veci al lui Costel Corduneanu este în apropierea mormântului lui Ion Creangă și al lui Mihail Kogălniceanu.

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA