34.9 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    COMUNĂ DIN MEHEDINȚI FARĂ APĂ DE TREI LUNI!

    Zeci de locanici ai comunei Padina Mare din județul Mehedinți au protestat în fața primăriei pentru că de trei luni,nu au apă decât cu porția. Motivul invocat de către primărie ar fi acela că sunt înregistrate datorii către furnizorul de energie electrică, deși populația a achitat banii către primărie.

    Oamenii spun că, de mai bine de trei luni, primesc apă cu porția. Societatea înființată în cadrul consiliului local nu ar fi achitat banii, pe care i-a primit de la populație, către furnizorul de energie electrică. Furnizorul a oprit alimentarea cu curent către societatea care asigură apa în Pădina Mare, iar în felul acesta, sătenii nu mai primesc apă potabilă. Situația i-a adus la limită, astfel că, astăzi, cetățenii au ieșit să protesteze în fața primăriei, în speranța că vor găsi o soluție. Oamenii spun că au plătit și bani în plus, însă, tot nu au acces la apă.

    Prețul energiei s-a scumpit, ceea ce a dus, automat, la o creștere a tarifului perceput de către furnizor către societatea care asigură apă în comună. Cu toate acestea, autoritățile nu au crescut tarifele percepute populației, cu toate că primarul recunoaște că administrația locală nu poate suporta costurile din buget propriu. Prețul unui mc de apă este 3,25 lei, unul din cele mai scăzute tarife din județ.

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA