30.6 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Cod galben de ploi în România! Meteorologii au făcut anunțul.

    În urmă cu puțin timp ANM a emis un cod galben de ploi în România. Acesta va fi valabil până mâine la ora 10 și vizeză mai multe zone din țară.

    Până la ora 18 sunt așteptate fenomene de instabilitate atmosferică, averse, descărcări electrice, izolat grindină și vijelii.  Vântul va avea local și temporar intensificări cu viteze în general între 45 și 55 km/h. Pe crestele montane vor fi rafale de peste 70 km/h. Vremea se va răci în toată țara, iar la altitudini de peste 1500 m vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

    Cod galben de ploi în România.

    Cod galben de ploi în România

    În Muntenia, Dobrogea și în sudul Moldovei, precum și în sud-estul Transilvaniei, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin intensificări de scurtă durată ale vântului cu rafale ce pot atinge 70 km/h, vijelii, averse torențiale, descărcări electrice și pe alocuri grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 25- 30 l/mp și izolat de peste 45 l/mp, au anuțat meteorologii ANM.

    (Te-ar putea interesa și: FURTUNĂ PUTERNICĂ ÎN DUBAI! ZBORURI ANULATE ȘI MAȘINI DE LUX INUNDATE )

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]!

    STIRI RECENTE

    NU RATA