22.1 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Priveghiul lui Costel Corduneanu, supravegheat de zeci de polițiști!

    Au început pregătirile pentru priveghiul lui Costel Corduneanu! Cei mai temuți lideri ai clanurilor interlope din România sunt așteptați să își ia rămas bun de la ”șeful Moldovei.” Priveghiul lui Corduneanu, supravegheat de zeci de polițiști.

    Pe străzile orașului Iași au apărut deja mai multe echipaje ale autorităților care supraveghează organizarea și desfășurarea priveghiului lui Costel Corduneanu. Fostul lider al cunoscutului clan s-a stins din viață la 54 de ani în urma unor problemele de sănătate, după ce i-a fost montată o inimă mecanică.

    Liderii interlopi din România așteptați să își ia rămas bun de la Corduneanu

    Evenimentul va avea loc la un restaurant de lux de la marginea orașuluiși cei mai cunoscuți interlopi din țară sunt așteptați să participe.

    Odată cu aflarea veștii in spațiul public, rețelele de socializare ale lui Costel Corduneanu s-au umplut cu sute de mesaje de condoleanțe, de la rude, prieteni, apropiați, chiar și rivali ai clanului din toată țara.

    (Vezi și: DOLIU IN LUMEA INTERLOPĂ! COSTEL CORDUNEANU A MURIT!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA