22.1 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Familia Mirelei, tânăra tranșată de cetățeanul turc vrea să i se mărească pedeapsa. Bărbatul ar putea primi 25 de ani de închisoare.

    La nici 24 de ore după ce cetățeanul turc împreună cu anchetatorii au refăcut traseul din ziua crimei, familia Mirelei a depus o cerere la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița o cerere pentru schimbarea încadrării faptei.

    Familia victimei a motivat cererea pe baza faptului că cei doi se aflau într-o relație de concubinaj de aproape 3 ani. Acum, familia îndoliată cer încadrarea faptei cu raportare la violență în familie, ceea ce în mod normal, după admitere ar trebui să ducă la creșterea posibilei pedepse în zona limitei speciale cu aproape un sfert, respectiv echivalentul faptei încadrată la omor calificat. Prin urmare, cetățeanul turc ar putea primi un maxim de 25 de ani de închisoare, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

    )Te-ar putea interesa și: TURCUL CARE A TRANȘAT-O PE FEMEIA GĂSITĂ PE CÂMP, ÎN LACRIMI ÎN FAȚA PROCURORILOR! )

    Până în momentul de față fapta a fost încadrată la omor, ceea ce înseamnă că bărbatul ar putea primi maxim 20 de ani în spatele gratiilor.

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]!

    STIRI RECENTE

    NU RATA