30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Vremea se schimbă brusc! Meteorologii au făcut anunțul!

    După aproape o săptămână cu vreme frumoasă și temperaturi ridicate, ploile și ninsorile se întorc. Temperaturile resimțite astăzi se apropie de pragul caniculei, însă de la jumătatea săptămânii vremea se schimbă complet.

    Astăzi, în București, temperatura resimțită va fi de peste 33 de grade la umbră, cu aproape 15 grade în plus față de normalul lunii aprilie.

    În zonele de munte, vremea va fi senină, însă spre seară se va răci și sunt posibile ploi și descărcări electrice. Tot la munte sunt așteptate și lapoviță și ninsori.

    Vremea se schimbă în toată țara

    De la jumătatea săptămânii, vremea se schimbă în toată țara. De pe 17 aprilie sunt anunțate ploi, local însemnate cantitativ. În Muntenia, vremea se va schima începând de marți noapte, atunci când vor începe ploile. La Constanța și în partea Dobrogei, tempetraturile maxime vor fi cuprinse între 16-18 grade, iar cele minime între 6-8 grade celsius.

    La munte, vremea se va răci considerabil. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 4 grade celsius, iar cele minime între -4 și -2 grade celsius.

    Temperatura maximă în București va fi între 15-28 de grade și sunt anunțate ploi și posibile descărcări electrice, acestea fiind anunțată în toată partea de Sud, Sud Est și Nord Est a țării.

    STIRI RECENTE

    NU RATA