22.1 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    TURCUL CARE A TRANȘAT-O PE FEMEIA GĂSITĂ PE CÂMP, ÎN LACRIMI ÎN FAȚA PROCURORILOR!

    Cetățeanul turc reconstituie în aceste momente traseul din ziua crimei oribile. Se pare că totul ar fi pornit de la banii pe care acesta i i-ar fi împrumutat victimei sale de-a lungul timpului. Cei doi se cunoșteau de câțiva ani, timp în care bărbatul i-ar fi împrumutat aproape 10,000 de lei.

    Turcul care a măcelărit o femeie, în lacrimi în fața anchetatorilor

    ”A lovit-o cu un obiect și a încercat să elimine aceste probe. A transportat-o așa cum se știe. A fost aruncata pe câmp. Cert e că el are niste deficiențe de situație medicală, urmează că eu să le obțin și de la spitale din Germania și din Romania pentru că sunt niste tulburări care pot conduce la tulburări riscante…regretă în totalitate, îi pare foarte rău chiar. Îi dau lacrimile în momentul când apucă să spună despre ea deci a ținut la ea a plăcut o că prietenă. Când a ajuns la această descriere el a plâns.” A declarat avocatul bărbatului.

    Lista de apeluri a victimei i-a condus pe anchetatori la turc

    Anchetatorii au pornit de la declarația surorii victimei care le-a declarat că pe data de 6 martie sora ei s-ar fi întâlnit cu cetățeanul turc. Oamenii legii au verificat lista de apeluri a victimei din ziua dispariției și au observat mai multe convorbiri cu o persoană care folosea o cartelă preplătită. Anchetatorii au aflat astfel că această cartelă a fost într-un dispozitiv care folosise anterior și alte numere de telefon.

    Datorită numărului unic de identificare al telefonului a fost descoperit posesorul aparatului, și anume cetățeanul turc Cam Abdulkadîr, dar  și locurile în care a fost utilizată această cartelă. De aici s-a stabilit că telefonul a fost folosit în dimineața zilei de 7 martie în raza localității Corbi Mari, jud Dâmbovița, în apropierea locului unde a fost descoperit cadavrul femeii, o lună mai târziu.

    Turcul a tranșat-o pe femeie în baie

    La perchezițiile de la domiciliul bărbatului s-a constatat faptul că în locuința acestuia era foarte multă dezordine, mai puțin în baie, acolo unde existau și mai multe produse de curățenie. Anchetatorii au stabilit ulterior că bărbatul ar fi tranșat corpul femeii în baie, apoi l-ar fi băgat în saci menajeri cu inscripția Sectorului 5, în saci de rafie, într-un covor și o piscina gonflabilă. Autorul crimei ar fi transportat apoi cadavrul până la km 64 al autostrăzii A1 și l-a aruncat pe câmp.

    Oamenii legii susțin că ar fi vorba mai mult despre o crimă pasională, cei doi având o relație de aproape 3 ani, timp în care victima i-ar fi cerut constant bani agresorului.

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]!

    STIRI RECENTE

    NU RATA