30.6 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    La ora 14:00, se reunește Cabinetul de război al Israelului! Amenințări din partea Iranului!

    Benjamin Netanyahu, Prim-ministrul Israelului, reunește luni,  Cabinetul de război, din nou, la ora 14:00. Israelul va discuta raspunsul pe care il va oferi după atacurile Iranului, cu rachete și peste 300 de drone.

    Update: S-a încheiat adunarea din cadrul Cabinetului de război!

    În weekend au anunțat interceptarea a 99% dintre drone, inclusiv a rachetelor balistice, cu ajutorul scutului antirachetă al Israelului, anunța IDF. Cabinetul de război al Israelului a mai ținut o ședință duminică, însă nu s-a decis in ce fel vor răspunde atacului.

    Secretarul general ONU, Antonio Guterres, și-a avertizat membrii, duminică, să nu escaladeze mai mult tensiunile prin acțiuni de ripostă împotriva Iranului, până la noi date. Gilad Erdan, ambasadorul Israelului la Națiunile Unite, a acuzat Iranul de incălcarea dreptului internațional, timp în care omologul său Iranian a invocat dreptul la autoapărare afirmănd că ,, nu a avut de ales,,.

    TENSIUNI GLOBALE! PLANETA IN STARE DE ȘOC!

    Regatul Unit dar și America au susținut că vor face eforturi pentru ca Iranul să fie tras la răspundere pentru faptele sale, relatează BBC. Casa Albă a avertizat Israelul că SUA nu va participa la niciun atac de răzbunare asupra Iranului.

    STIRI RECENTE

    NU RATA