30.6 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    IDF: ”Vom face tot ce este nevoie pentru a ne apăra”!

    Purtătorul de cuvânt al IDF, Daniel Hagari a anunțat luni seara într-o conferință de presă că IDF a reușit să elimine zeci de teroriști care au atacat Israelul.

    (Te-ar putea interesa și: REACȚIA IRANULUI DUPĂ ÎNTRUNIREA CABINETULUI DE RĂZBOI AL ISRAELULUI!)

    ”Am ajuns în această seară la baza Nevantim, împreună cu șeful Forțelor Armate. Ne-am întâlnit cu șeful bazei și echipajul tehnic pentru a participa la operațiunea ”Iron Shield”. Șeful armatei și-a exprimat aprecierea pentru pregătire, pentru pregătirea tehnică, fiind vorba despre contracararea atacului. Am putut să vedem loviturile asupra bazei și vorrbim despre o pagubă minusculă asupra infrastructurii, câteva lovituri într-un spațiu deschis, o mică pagubă la una dintre clădirile administrative, adică vorbim despre pagube mici care vor fi reparate în câteva zile. Și în această seară au decolat mai multe avioane pentru a proteja spațiul aerian. Tot astăzi, la granița dintre Israel și Liban au fost găsiți patru soldați israelieni, iar unul dintre aceștia a fost grav rănit și a fost transportat la spital. Tuturor le urez însănătoșire grabnică! Noaptea trecută au fost atacate mai multe ținte ale Hezbollahului, am eliminat zeci de teroriști și încărcătura acestora. Am decis să înlăturăm restricțiile din spațiul comandamentului domestic și vom elibera cu prima ocazie posibilă toate restricțiile. În momentul în care va fi necesar să reinstalăm restricții, o vom face! Suntem în război, pe câteva fronturi, iar starea se poate schimba de la un moment la altul, la fel și indicațiile și restricțiile.” a declarat Daniel Hagari în conferința de presă susținută luni seară.

    Ofițerul de presă a răspuns și la câteva întrebări și a spus că

    ”Atacul iranian a fost contracarat datorită nivelului înalt de performață al piloților, dar și al echipamentului de apărare antiaerian. Este vorba despre o cooperare fără precedent într-o coaliție formată din SUA, Marea Britanie, dar și alte țări. Datoriă alianței strategice a fost dejucat atacul asupra Israelului. Avem câteva posibilități, dar așa cum a fost spus și de generalul forțelor armate, vom face tot ceea ce este necesar pentru a apăra Israelul și vom face acest lucru în momentul în care vom decide că este cuvenit”

    (Vezi și: LA ORA 14:00, SE REUNEȘTE CABINETUL DE RĂZBOI AL ISRAELULUI! AMENINȚĂRI DIN PARTEA IRANULUI!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]!

    STIRI RECENTE

    NU RATA