19.8 C
București
duminică, octombrie 6, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Horoscop 15 Aprilie 2024

    BERBEC

    Stați bine cu sănătatea și asta se reflectă ziua dumneavoastră. Sunteți plini de energie iar orice obstacol pare foarte ușor de depășit astăzi. Recomandarea zodiacului este să fiți precaut și să nu vă lăsați purtat de vânt.

    GEMENI

    Munca in doi iși pune amprenta asupra dumneavoastră. Muncind in grup totul devine mai ușor si realizabil intr-un timp scurt. Cu toate astea, nu vă puneți baza prea mult in partenerul dumneavoastră.

    RAC

    Aveți nevoie de o schimbare. Simțiți nevoie să părăsiți orașul și vreți să luați o gură de aer, să ieșiți din cotidian. Luați o pauză pentru dumneavoastră si bucurați-vă de natură

    LEU

    Astăzi nu vă este recomandat să ieșiți in evidență. Deși doriți să vă afirmați, să fiți in centrul atenției, gânditi-vă bine la acest lucru intrucât vă poate afecta social astăzi.

    FECIOARĂ

    Te simți în largul tău și îți dorești să le arăți oamenilor din jurul tău cât de mult îi iubești. Pentru asta nu te uiți la bani și îți surpinzi persoanele apropiate cu multe cadouri.

    BALANȚĂ

    Astăzi nu pare o zi prea bună pentru tine. Incă de dimineață ai avut parte de probleme legate de job, componenta socială pare să lipsească cu desăvârșire. Nu incerca sa te afirmi mai mult decat trebuie.

    SCORPION

    Este ocazia perfectă de a te intâlni cu o persoană apropiată pe care nu ai vazut-o de mult. Profită de această ocazie si dă frâu liber la distracție căt incă se poate.

    SĂGETĂTOR

    Te poți confrunta cu unele obstacole sau întârzieri cu unele acte sau proceduri, însă faci tot posibilul să le gestionezi cât mai rapid. O chestiune de natură sentimentală te poate afecta astazi.

    CAPRICORN

    Cineva foarte apropiat, te încurajează să faci un lucru pe care nu l-ai mai făcut până acum. Acesta implică încălcarea unui tabu sau a unei prejudecăți la care țineai foarte mult. Dacă o faci, vei vedea că uneori barierele sunt doar mentale și că nu trebuie să-ți fie frică de nimeni și de nimic. Intr-un final vei profita la maxim.

    VĂRSĂTOR

    Nu ar trebui să renunți la acel plan pe care ți-l dorești atât de mult și care s-ar putea să se concretizeze mai devreme decât crezi. Nu te amăgi singur cu privire la direcţia în care alergi, pentru că vei descoperi că e doar o himeră.

    PEȘTI

    Ți-ai reluat activitățile sociale. În fiecare zi ai programate activități de la care nu îți mai dorești să lipsești. Aceasta este ritmul de viață la care voiai să te întorci. Din punct de vedere profesional, lucrurile stagnează destul de mult, dar tu ai învățat să nu mai forțezi nimic din ceea ce trăiești.

    STIRI RECENTE

    NU RATA