22.1 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    DOLIU IN LUMEA INTERLOPĂ! COSTEL CORDUNEANU A MURIT!

    Liderul clanului Cordunenilor din Iași, Costel Corduneanu s-a stins din viață astăzi, 15.04.2024, la vârsta de 54 de ani. Aceste informații au fost confirmate de catre avocatul său.

    Poreclit si ,, Ștefan cel Mare al Moldovei,, , Costel Corduneanu a murit dupa ce medicii i-au montat o inima mecanică. Celebrul interlop era internat de zile bune la Spitalul Clinic Județean Târgu Mureș, acolo unde medicii trebuiau sa ii efectueze o intervenție pe cord.

    La inceputul lunii Martie, 2024, Liderul clanului Cordunenilor a mai fost la un pas de moarte, atunci când o intervenție chirurgicală de ultimă ora l-a salvat. Celebrul interlop a suferit o operație dificilă la inimă, la finalul intervenției chirurgicale, doctorul afirmând faptul că ,, și-ar fi putut pierde viața in cazul in care nu ar fi intervenit,, . Cu toate acestea, operația a fost una reușită, insă, la scurt timp dupa intervenție, acesta a suferit o hemoragie internă, iar atunci a fost salvat din nou de catre medici.

    DOLIU IN LUMEA INTERLOPĂ! URLETE DE DURERE!

    Odată cu aflarea veștii in spațiul public, rețelele de socializare ale lui Costel Corduneanu s-au umplut cu sute de mesaje de condoleanțe, de la rude, prieteni, apropiați, chiar și rivali ai clanului din toată țara.

    CINE A FOST COSTEL CORDUNEANU  

    Costel Corduneanu a fost un sportiv de performanță, subofițer in cadrul cluburilor Dinamo și Steaua, campion mondial la lupte libere, reprezentant al României la Jocurile Olimpice, acestea înainte de a intra in lumea interlopă.

    În 1992, a participat la Jocurile Olimpice din Barcelona, acolo ocupând locul 9. În 1996 a participat din nou la jocurile olimpice, din Atlanta, de data aceasta ocupând locul 14.

    Federația romană de lupte, FRL, la aflarea și confirmarea veștii a publicat pe Facebook un mesaj de coondoleanțe. ,, Federația Română de Lupte anunță cu regret trecerea în neființă a celui care a reprezentat luptele libere românești cu succes- Costel Corduneanu. Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind Vicecampion European și participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996.

    Federația Romană de Lupte a transmis un mesaj de coondoleanțe familiei indurerate!

    Federația Română de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu sa îl odihnească!

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA