22.1 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Audierile în cazul morților suspecte la spitalul Sf. Pantelimon au fost reluate! Declarațiile șocante ale acuzaților

    Luni au fost reluate de către anchetatori audierile în cazul deceselor suspecte de la Spitalul Sf. Pantelimon. Până în prezent au fost audiate mai multe asistente din cadrul secției ATI a spitalului, inclusiv persoana care a făcut denunțul.

    Dosar penal deschis în rem pentru omor

    În paralel cu investigațiile făcute de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București și polițiștii de la Serviciul Omoruri, a mai fost deschisă o anchetă internă și alte câteva desfășurate de Corpul de Control al Ministerului Sănătății și Colefiul Medicilor.

    Suprinsă ieșind de la audieri, una dintre asistente nu a vrut să declarare nimic despre dosarul în care este audiată. Până în acest moment au fost audiate doar asistente din cadrul spitalului unde au fost declarațe 17 persoane decedate în doar trei zile.

    17 pacienți decedați în trei zile

    În perioada 4-7 aprilie în cadrul spitalului Sf Pantelimon s-au înregistrat 17 decese în cadrul secției ATI a spitalului Sf Pantelimon din București. Se pare că pacienților li s-ar fi administrat o concentrație mai mică de noradrenalină, substanța care se administrează pacienților pentru a le menține tensiunea arteriale în parametri normali și care îi ține în viață pe pacienții intubați. Parchetul Tribunalului București a deschis dosar penal în rem pentru omor în acest caz.

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]!

    STIRI RECENTE

    NU RATA